• Constand

  Constand

  ConStand is een bedrijf dat IT diensten aanbiedt aan particulieren en bedrijven. Zij waren op zoek naar een softwarepakket waar zij hun klanten in konden bijhouden en van waaruit zij facturen konden genereren.

  www.constand.nl
 • Noordam Vermogensbeheer

  Noordam is van de nieuwe generatie vermogensbeleggers. Noordam combineert de ervaring van grootbanken met het comfort van korte lijnen. Resultaatgericht, eerlijk en vooral: met hart voor de zaak. Opsmuk kunnen ze missen als kiespijn. Het kleine, maar fijne kantoor in Baarn doet alles wat in uw vermogen ligt. Terwijl zij op uw winkel passen, kunt u de deur gerust achter uzelf dichttrekken.

  Spelonk-IT heeft Noordam ondersteund met een aantal softwareoplossingen om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren.

  www.noordamvb.nl
  Noordam
 • Sterk

  Sterk Midden Nederland

  Sterk is de funderingsspecialist op het gebied van grond- en waterkerende constructies uitgevoerd in stalen damwand. Een familiebedrijf waarbij innovatie en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Met ervaren en goed opgeleide professionals met hart voor de zaak en een modern en divers machinepark. Voor adviserende taken en projectmanagement is voor verschillende ICT projecten de hulp van Spelonk-IT ingeroepen.

  www.sterk.eu
 • Bergman Clinics

  Bergman Clinics is een door het ministerie van VWS erkende instelling voor medisch specialistische zorg en is in 20 jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande zelfstandige klinieken van Nederland, met zestien vestigingen verspreid over Nederland. Door de enorme groei van Bergman was de ICT afdeling op zoek naar een systeem waarin zij structureel alle ICT gerelateerde verzoeken konden opslaan en managen, waarbij rekening werd gehouden met de specifieke wensen van Bergman. Spelonk-IT heeft daarom speciaal voor Bergman een ICT Service Ticket Systeem gebouwd waarin niet alleen de service tickets in gemanaged worden, maar ook alle hardware en de bijbehorende servicecontracten. Een ticket wordt ingevoerd waarna de juiste ICT medewerker de opdracht in zijn of haar werklijst krijgt, en de aanvrager wordt netjes op de hoogte gehouden door automatisch gegenereerde e-mails. Daarnaast is het ook mogelijk gemaakt de inkoop, aflevering en facturering van ICT aankopen goed te managen. Via verschillende rapportages is tenslotte goed inzicht te krijgen over bijvoorbeeld hoeveel tickets er worden aangevraagd en afgehandeld, maar ook hoeveel tickets een bepaalde ICT medewerker afhandelt of welke vestiging de meeste tickets aanvraagt.

  www.bergmanclinics.nl
  Bergman Clinics
 • De Creperie

  De Creperie

  De Creperie is een flexibel en zeer dynamisch bedrijf uit Spakenburg met een aantal mensen die vriendelijkheid en professionaliteit hoog in het vaandel hebbenen die meedenken waar het nodig is om het feest of evenement zo optimaal te laten slagen. De Creperie heeft het al oude product “oud Hollandse poffertjes” in een hedendaags concept gestoken wat strookt met deze innoverende tijd. Geen opdracht of evenement is hun te gek en zij vinden overal een passende oplossing voor. Gezien de groei van het bedrijf, de expansie naar het buitenland en de terugkerende klanten was het nodig om alle klanten en evenementen op een overzichtelijke en gebruikersvriendelijke manier te registreren. Spelonk-IT heeft een kant en klare oplossing verzorgt waarin de Creperie hun relatiemanagement, planning en facturatie in kan verzorgen.
   
  www.creperie.nl
 • Black Box Logistics

  Black Box Logistics is gevestigd in Almere en bewijst dat efficiënte logistiek verder gaat dan distributie en opslag van goederen. Als flexibele, innovatieve logistieke dienstverlener voorziet Black Box Logistics in traditionele warehousing- en transportactiviteiten, maar ook Value added services zoals orderadministratie, facturering en debiteurenbewaking. Voor ondersteuning in hun magazijn gebruiken zij software van Spelonk-IT wat hen onder andere in staat stelt de uitgaande orders te controleren, en de performance van hun orderpickers te meten. Spelonk-IT heeft ook geassisteerd bij het implementeren van nieuwe klanten en procedures in hun Navision omgeving.

  www.bbl-logistics.com
  BBL
 • OFC

  OFC

  OFC is dé onafhankelijke specialist in vermogensbegeleiding. Zij bieden ondersteuning bij beleggingsvraagstukken en fungeren als vast aanspreekpunt voor particulieren en bedrijven. Voor dit bedrijf heeft Spelonk-IT het programma ontwikkeld waar OFC hun cliënten in registreert en facturatie verzorgt. OFC had speciale wensen voor het aantal gegevens dat moest worden opgeslagen van een cliënt en verschillende declaratietarieven die moesten worden gefactureerd.

  www.ofconline.nl
 • Deluxe Media Services

  Deluxe doet de opslag en distributie voor filmstudio’s en was opzoek naar software die met behulp van scanning de inhoud van de dozen kon controleren om vast te stellen of de juiste DVD’s en de juiste aantallen gepakt waren. Spelonk-IT heeft een oplossing gemaakt waarin de doosinhoud niet alleen gecontroleerd wordt maar waar ook nog precies kan worden gezien welke orderpicker de fout heeft gemaakt, hoeveel fouten er gemaakt worden enz….

  www.bydeluxe.com
  Deluxe Media Services